Διήθηση υψηλής αποδοτικότητας που αρχίζει από ECOGRACE 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντασυστήματα συλλεκτών σκόνης

Χαμηλή εκπομπή εξοπλισμού συλλεκτών σκόνης φίλτρων τσαντών σφυγμού αεριωθούμενη για την άσφαλτο που αναμιγνύει την περιοχή

Η ικανότητα εφαρμοσμένης μηχανικής για το σύστημα συλλεκτών σκόνης είναι πολύ ισχυρή, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα και την υπηρεσία Hangzhou Grace.

—— Δαβίδ Owens

Έχω διατάξει την τσάντα φίλτρων Nomex από Hangzhou Grace για 5 έτη, είμαι απολαμβάνω πάντα την τσάντα φίλτρων καλής ποιότητας που παρέχεται από τα.

—— Barbara Haselton

ECOGRACE παρέχει την επιχείρησή μας για τις αποτελεσματικές λύσεις για τα μέσα φίλτρων για τον έλεγχο εκπομπής σκόνης για το σύστημα λεβήτων άνθρακά μας fird baghouse!

—— Εγκέφαλος του Steve

Είμαι Online Chat Now

Χαμηλή εκπομπή εξοπλισμού συλλεκτών σκόνης φίλτρων τσαντών σφυγμού αεριωθούμενη για την άσφαλτο που αναμιγνύει την περιοχή

Κίνα Χαμηλή εκπομπή εξοπλισμού συλλεκτών σκόνης φίλτρων τσαντών σφυγμού αεριωθούμενη για την άσφαλτο που αναμιγνύει την περιοχή προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Χαμηλή εκπομπή εξοπλισμού συλλεκτών σκόνης φίλτρων τσαντών σφυγμού αεριωθούμενη για την άσφαλτο που αναμιγνύει την περιοχή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ECOGRACE
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: SGS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΔΟΧΕΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα το /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Χαμηλή εκπομπή εξοπλισμού συλλεκτών σκόνης φίλτρων τσαντών σφυγμού αεριωθούμενη για την άσφαλτο που αναμιγνύει την περιοχή

 

 

Περιγραφή:

 

Άσφαλτος που αναμιγνύει τον ειδικό εξοπλισμό φίλτρων τσαντών σχεδίου περιοχών, υψηλή αποδοτικότητα συλλογής Α, μικρό ίχνος, σταθερή, αξιόπιστη απόδοση, εύκολη συντήρηση του μεγάλου εξοπλισμού φίλτρων τσαντών.

Η σειρά PJDMC μεγάλου φίλτρου τσαντών μήκους σφυγμού είναι το τεχνικό προσωπικό μας από τις εσωτερικές και ξένες προηγμένες τεχνολογίες βασισμένες στην άσφαλτο που αναμιγνύει την περιοχή, εγκαταστάσεις θερμικής παραγωγής ενέργειας, τσιμεντοβιομηχανία, βιομηχανία μεταλλουργίας, χημική βιομηχανία, τα χαρακτηριστικά του καπνού, για την επιτυχή ανάπτυξη του λέβητα εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, τσιμεντάρει τον περιστροφικό κλίβανο, τους μύλους χάλυβα, το φούρνο φυσήματος φούρνων κοκ, και άλλο ειδικό υψηλό μακρύ φίλτρο τσαντών. Συνδυάζει τον καθαρισμό υπο--δωματίων και τα χαρακτηριστικά του καθαρισμού σφυγμού, για να υπερνικήσει το γενικό καθαρισμό υπο--δωματίων και τη γενική έλλειψη καθαρίζοντας σκόνης σφυγμού έντασης και συνημμένος έπειτα με τις ανεπάρκειες της τσάντας και της πιό μακροχρόνιας Πολεμικής Αεροπορίας στο πλήρες παιχνίδι το ρόλο του καθαρισμού. Είναι το s μια υψηλή αποδοτικότητα συλλογής, σταθερή, αξιόπιστη απόδοση, εύκολη συντήρηση του μεγάλου εξοπλισμού αφαίρεσης σκόνης φίλτρων τσαντών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
1, χρησιμοποιώντας το σφυγμό που η αεριωθούμενη τεχνολογία καθαρισμού, δυνατότητα καθαρισμού, σκόνη, υψηλή αποδοτικότητα, χαμηλά επίπεδα εκπομπής, ποσοστό διαρροής αέρα είναι μικρή, μικρή κατανάλωση ενέργειας, κατανάλωση χάλυβα λιγότερο, καλύπτει έναν τομέα των χαμηλών, σταθερών και αξιόπιστων, καλών οικονομικών αποδόσεων. Χρησιμοποιημένος στη μεταλλουργία, οικοδομικά υλικά, μηχανήματα, χημικές ουσίες, δύναμη, ελαφριά βιομηχανία, σκόνη καπνού.
2, το γραφείο υιοθέτησαν τη συμπίεση αέρα σχεδίου, συμπίεση, και ελέγχουν τη σφραγίδα πορτών με το άριστο υλικό, η διαδικασία παραγωγής στη διαρροή κηροζίνης, το ποσοστό διαρροής αέρα είναι πολύ χαμηλό.
3, ο κολπίσκος και το σχεδιάγραμμα αεραγωγών εξόδου συμπαγείς, αντίσταση αέρα.
4, χρησιμοποιώντας το σφυγμό αέρα υπο--δωματίων που ο αεριωθούμενος καθαρίζοντας σταματημένος, καθαρίζοντας κύκλος είναι μακροχρόνια, μικρή κατανάλωση, μπορούν να διπλασιαστούν για να βελτιώσουν τη ζωή της τσάντας φίλτρων και της βαλβίδας.
5, μπορούν να επιτευχθούν χωρίς παύση της μηχανής για τις τσάντες, η επισκευή δεν έχει επιπτώσεις στην κανονική λειτουργία.
6, μέσω των ανώτερων αντλώντας τσαντών, τσάντες για τη βελτιωμένα λειτουργία και το τρέξιμο.

 

Εφαρμογές:

1 σίδηρος, μύλος χάλυβα, εγκαταστάσεις σιδηροκραμάτων, πυρίμαχες εγκαταστάσεις, χυτήριο, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας του αερίου σωλήνων που ξεσκονίζει το σύστημα κ.λπ.

2 αποτεφρωτήρας αποβλήτων, με κάρβουνο λέβητες, ρευστό που ρευστοποιούνται - φίλτρο κ.λπ. αερίου σωλήνων λεβήτων κρεβατιών.

3 η άσφαλτος που αναμιγνύει, οικοδομικά υλικά, τσιμεντάρει κεραμικό, τον ασβέστη και το γύψο και άλλες περιοχές παραγωγής.

4 ηλεκτρόλυση αργιλίου, μόλυβδος και κασσίτερος, ψευδάργυρος, χαλκός και άλλο σπάνιο αέριο οσμηρών μετάλλων που φιλτράρουν, εξαίρετη υλική αποκατάσταση, υγρός και στερεός χωρισμός.

 

Προδιαγραφές:

Πρότυπο

CGQM

32-3

CGQM

32-4

CGQM

32-5

CGQM

32-6

CGQM

64-4

CGQM

64-5

CGQM

64-6

CGQM

64-7

CGQM

64-8

Όγκος αέρα (μ3 το /h)

6900

8930

11160

13390

17800

22300

26700

31200

35700

Συνολική περιοχή φίλτρων (τετρ.μέτρο)

93

124

155

186

248

310

372

434

496

Αίθουσα (PC)

3

4

5

6

4

5

6

7

8

Ποσότητα τσάντας φίλτρων (PC)

32

64

Συνολική ποσότητα τσάντας φίλτρων (PC)

96

128

160

192

256

320

384

448

512

Βαλβίδα σφυγμού

Ποσότητα (PC)

3

4

5

6

4

5

6

7

8

Προδιαγραφή (ίντσα)

2

2 1/2

Προδιαγραφή της τσάντας φίλτρων (Dmm*Lmm)

130*2450

Υλικό φίλτρων

Με βάση τις ιδιότητες αερίου σωλήνων

Ταχύτητα διήθησης (m/min)

0.8~2.0 (διευθετήσιμος)

Αρνητική πίεση (PA)

λιγότερο από 6000

Αντίσταση (PA)

1470~1770

Συγκέντρωση σκόνης κολπίσκων

λιγότερο από 200

λιγότερο από 1000

Πίεση φυσήγματος (MPA)

0.5~0.7

Κατανάλωση συμπιεσμένου αέρα (Nm3/λ.)

0.27

0.37

0.46

0.55

1.2

1.5

1.8

2.1

2.4

Αέρας-κλείσιμο της μονάδας

Διευθετήσιμος

Μεταφορέας βιδών

Αριθ.

Διευθετήσιμος

Τομέας της συντήρησης θερμότητας (τετρ.μέτρο)

28.3

35.8

45.1

56.8

71

96.2

120.2

142.6

176

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

1. Έχει το σύγχρονο σχέδιο, χρησιμοποιεί τη χαμηλότερη δομή κολπίσκων αερίου, η τραχιά υψηλής θερμοκρασίας πτώση κόκκων άμεσα στη χοάνη σκόνης και προστατεύει αποτελεσματικά την τσάντα φίλτρων.

2. Χρησιμοποιεί τις μακριές τσάντες φίλτρων και έχει τη μικρότερη περιοχή πατωμάτων σε περίπτωση ίσης ικανότητας επεξεργασίας, επομένως είναι καταλληλότερο για την αναδημιουργία των παλαιών εργοστασίων.

3. Χρησιμοποιεί το χωριστό καθάρισμα σκόνης offfline αιθουσών με την υψηλή αποδοτικότητα και λίγη δευτεροβάθμια σύνδεση σκόνης αλευριού, στο μεταξύ, αυτό μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας εξοπλισμού, το επίπεδο κούρασης τσάντας φίλτρων και βαλβίδας σφυγμού μειώνεται αντίστοιχα και η ζωή υπηρεσιών της τσάντας φίλτρων και vane παρατείνεται από αρκετές φορές και το κόστος λειτουργίας equipement μειώνεται εντυπωσιακά.

4. Η εξέταση και η αντικατάσταση τσαντών μπορούν να πραγματοποιηθούν για τις χωριστές αίθουσες με την προϋπόθεση ότι ο ανεμιστήρας συστημάτων και το σύστημα τρέχουν κανονικά.

 

Χαμηλή εκπομπή εξοπλισμού συλλεκτών σκόνης φίλτρων τσαντών σφυγμού αεριωθούμενη για την άσφαλτο που αναμιγνύει την περιοχή

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Doreen Zou

Τηλ.:: 86 135 8806 5995

Φαξ: 86-571-86073956

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)