Διήθηση υψηλής αποδοτικότητας που αρχίζει από ECOGRACE 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντασυστήματα συλλεκτών σκόνης

Αεριωθούμενος εξοπλισμός συλλεκτών σκόνης σφυγμού Baghouse για το μύλο/την ξυλουργική τσιμέντου

Η ικανότητα εφαρμοσμένης μηχανικής για το σύστημα συλλεκτών σκόνης είναι πολύ ισχυρή, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα και την υπηρεσία Hangzhou Grace.

—— Δαβίδ Owens

Έχω διατάξει την τσάντα φίλτρων Nomex από Hangzhou Grace για 5 έτη, είμαι απολαμβάνω πάντα την τσάντα φίλτρων καλής ποιότητας που παρέχεται από τα.

—— Barbara Haselton

ECOGRACE παρέχει την επιχείρησή μας για τις αποτελεσματικές λύσεις για τα μέσα φίλτρων για τον έλεγχο εκπομπής σκόνης για το σύστημα λεβήτων άνθρακά μας fird baghouse!

—— Εγκέφαλος του Steve

Είμαι Online Chat Now

Αεριωθούμενος εξοπλισμός συλλεκτών σκόνης σφυγμού Baghouse για το μύλο/την ξυλουργική τσιμέντου

Κίνα Αεριωθούμενος εξοπλισμός συλλεκτών σκόνης σφυγμού Baghouse για το μύλο/την ξυλουργική τσιμέντου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Αεριωθούμενος εξοπλισμός συλλεκτών σκόνης σφυγμού Baghouse για το μύλο/την ξυλουργική τσιμέντου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ECOGRACE
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: SGS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΔΟΧΕΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα το /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Αεριωθούμενος εξοπλισμός συλλεκτών σκόνης σφυγμού Baghouse για το μύλο/την ξυλουργική τσιμέντου

 

 

ECOGRACE είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ειδικευμένος στους σχεδιάζοντας και κατασκευαστικούς baghouse συλλέκτες σκόνης στην Κίνα με τα πάνω από 10 έτη εμπειρίας υψηλής - συλλέκτης σκόνης φίλτρων ποιοτικών τσαντών. Παρέχουμε τη λύση για τον τυποποιημένο συλλέκτη σκόνης φίλτρων τσαντών συνθηκών εργασίας, και ειδικές λύση για τις υψηλής θερμοκρασίας και υψηλών διαβρωτικές εργασίας συνθήκες υψηλής πίεσης.

 

ECOGRACE ο συλλέκτης σκόνης φίλτρων τσαντών εφαρμόζεται ευρέως στην άσφαλτο αναμιγνύοντας την περιοχή, την τσιμεντοβιομηχανία, τις εγκαταστάσεις γύψου, τις εγκαταστάσεις χάλυβα, το με κάρβουνο λέβητα, κ.λπ.

 

ECOGRACE πάντα παρέχοντας τις οικονομικώς αποδοτικές λύσεις διήθησης για τους όλους πελάτες μας.

 

Περίπου οι σειρές χαμηλής πίεσης μακροχρόνιες τοποθετούν το συλλέκτη σκόνης σφυγμού σε σάκκο

 

Συμφέροντα χαρακτηριστικά:

 

         1. ECOGRACE ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ, αυτό έχει πάρει το αέριο θερμοκρασίας στη δομή κολπίσκων αερίου χαμηλότερης θερμοκρασίας, η τραχιά υψηλής θερμοκρασίας πτώση κόκκων άμεσα στη χοάνη σκόνης και προστατεύει αποτελεσματικά την τσάντα φίλτρων.

         2. Ο μακρύτερος συλλέκτης σκόνης φίλτρων παίρνει τη μικρότερη περιοχή που θα αυξήσει την ικανότητα επεξεργασίας, επομένως είναι καταλληλότερο για την αναδημιουργία των παλαιών εργοστασίων.

         3. ECOGRACE παίρνει το χωριστό καθαρισμό σκόνης αιθουσών σε μη απευθείας σύνδεση στο σχέδιο συλλεκτών σκόνης φίλτρων τσαντών και είναι με την υψηλή αποδοτικότητα και λίγη δευτεροβάθμια σύνδεση σκόνης αλευριού, εν τω μεταξύ αυτό μπορεί αποτελεσματικά να σώσει την κατανάλωση ενέργειας. Τέτοιο σχέδιο προστατεύει αποτελεσματικά τις τσάντες φίλτρων και τη βαλβίδα σφυγμού και σώζει τη λειτουργία και το κόστος συντήρησης για το σύστημα συλλεκτών σκόνης.

         4. Οι τσάντες φίλτρων θα αντικατασταθούν χωρίς στάση το σύστημα διήθησης.

         5. ECOGRACE ο συλλέκτης σκόνης με ECOGRACE έκανε τα φίλτρα που γίνεται με την αιφνιδιαστική ζώνη με την καλή σφράγιση, εύκολος για συγκεντρώστε και αντικατάσταση και καλή συμπίεση.

 

         6. ECOGRACE παίρνει την ανίχνευση διαρροής αέρα με το πετρέλαιο και για να κρατήσει όλη τη διαρροή αέρα συστημάτων  <0>

         7. Ο συλλέκτης σκόνης φίλτρων τσαντών μας ελέγχεται από το PLC για να πραγματοποιήσει τον αυτόματο καθαρισμό σκόνης, την αφαίρεση σκόνης, αυτόματος έλεγχος θερμοκρασίας και πέρα από το συναγερμό θερμοκρασίας.

 

 

Συμφέροντα χαρακτηριστικά

         1. Έχει το σύγχρονο σχέδιο, χρησιμοποιεί τη χαμηλότερη δομή κολπίσκων αερίου, η τραχιά υψηλής θερμοκρασίας πτώση κόκκων άμεσα στη χοάνη σκόνης και προστατεύει αποτελεσματικά την τσάντα φίλτρων.

         2. Χρησιμοποιεί τις μακριές τσάντες φίλτρων και έχει τη μικρότερη περιοχή πατωμάτων σε περίπτωση ίσης ικανότητας επεξεργασίας, επομένως είναι καταλληλότερο για την αναδημιουργία των παλαιών εργοστασίων.

         3. Χρησιμοποιεί το χωριστό καθάρισμα σκόνης offfline αιθουσών με την υψηλή αποδοτικότητα και λίγη δευτεροβάθμια σύνδεση σκόνης αλευριού, στο μεταξύ, αυτό μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας εξοπλισμού, το επίπεδο κούρασης τσάντας φίλτρων και βαλβίδας σφυγμού μειώνεται αντίστοιχα και η ζωή υπηρεσιών της τσάντας φίλτρων και vane παρατείνεται από αρκετές φορές και το κόστος λειτουργίας equipement μειώνεται εντυπωσιακά.

         4. Η εξέταση και η αντικατάσταση τσαντών μπορούν να πραγματοποιηθούν για τις χωριστές αίθουσες με την προϋπόθεση ότι ο ανεμιστήρας συστημάτων και το σύστημα τρέχουν κανονικά.

         5. Ο κολπίσκος τσαντών φίλτρων χρησιμοποίησε τη δομή έντασης άνοιξη, είναι κατάλληλο να αποσυνθέσει & να συγκεντρώσει και έχει την καλή συμπίεση.

         6. Η περίπτωση χρησιμοποιεί το σχέδιο ερμητικότητας και πραγματοποιεί τη διαρροή ανιχνεύοντας με το πετρέλαιο και μειώνει τη διαρροή αέρα το μέγιστο δυνατό.

         7. Ολόκληρο το σύνολο εξοπλισμού ελέγχεται από το PLC για να πραγματοποιήσει τον αυτόματο καθαρισμό σκόνης, την αφαίρεση σκόνης, αυτόματος έλεγχος θερμοκρασίας και πέρα από το συναγερμό θερμοκρασίας.

 

Περιγραφή:

Ο κλίβανος τσιμέντου εφάρμοσε το φίλτρο τσαντών, μακροχρόνια αεριωθούμενη, υψηλή αποδοτικότητα σφυγμού τσαντών,  

Μια υψηλή αποδοτικότητα συλλογής, μικρό ίχνος, σταθερή, αξιόπιστη απόδοση, εύκολη συντήρηση του μεγάλου εξοπλισμού φίλτρων τσαντών.

Συνδυάζει τον καθαρισμό υπο--δωματίων και τα χαρακτηριστικά του καθαρισμού σφυγμού, για να υπερνικήσει το γενικό καθαρισμό υπο--δωματίων και τη γενική έλλειψη καθαρίζοντας σκόνης σφυγμού έντασης και συνημμένος έπειτα με τις ανεπάρκειες της τσάντας και της πιό μακροχρόνιας Πολεμικής Αεροπορίας στο πλήρες παιχνίδι το ρόλο του καθαρισμού. Είναι το s μια υψηλή αποδοτικότητα συλλογής, σταθερή, αξιόπιστη απόδοση, εύκολη συντήρηση του μεγάλου εξοπλισμού αφαίρεσης σκόνης φίλτρων τσαντών. Η σειρά DMC μεγάλου φίλτρου τσαντών μήκους σφυγμού είναι οι προηγμένες τεχνολογίες μας βασισμένες στις εγκαταστάσεις θερμικής παραγωγής ενέργειας, τσιμεντοβιομηχανία, βιομηχανία μεταλλουργίας, χημική βιομηχανία, τα χαρακτηριστικά του καπνού, για την επιτυχή ανάπτυξη του λέβητα εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, τσιμεντάρει τον περιστροφικό κλίβανο, τους μύλους χάλυβα, το φούρνο φυσήματος φούρνων κοκ, και άλλο ειδικό υψηλό μακρύ φίλτρο τσαντών.

 

Εφαρμογές:

1. σίδηρος, μύλος χάλυβα, εγκαταστάσεις σιδηροκραμάτων, πυρίμαχες εγκαταστάσεις, χυτήριο, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας του αερίου σωλήνων που ξεσκονίζει το σύστημα κ.λπ.

2 αποτεφρωτήρας αποβλήτων, με κάρβουνο λέβητες, ρευστό που ρευστοποιούνται - φίλτρο κ.λπ. αερίου σωλήνων λεβήτων κρεβατιών.

3 η άσφαλτος που αναμιγνύει, οικοδομικά υλικά, τσιμεντάρει κεραμικό, τον ασβέστη και το γύψο και άλλες περιοχές παραγωγής.

4 ηλεκτρόλυση αργιλίου, μόλυβδος και κασσίτερος, ψευδάργυρος, χαλκός και άλλο σπάνιο αέριο οσμηρών μετάλλων που φιλτράρουν, εξαίρετη υλική αποκατάσταση, υγρός και στερεός χωρισμός.

5.thermal εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τσιμεντοβιομηχανία, βιομηχανία μεταλλουργίας, χημική βιομηχανία, τα χαρακτηριστικά του καπνού, για την επιτυχή ανάπτυξη του λέβητα εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, περιστροφικός κλίβανος τσιμέντου, μύλοι χάλυβα, φούρνος φυσήματος φούρνων κοκ

 

Προδιαγραφές:

  Πρότυπο

 

GDMC154-2X11

GDMC154-2X12

GDMC154-2X13

GDMC154-2X14

GDMC154-2X15

Ικανότητα αέρα επεξεργασίας (μ3 το /h)

488000

732000

532000

798000

577000

865000

621000

931000

665000

1000000

Περιοχή φιλτραρίσματος (τετραγωνικά μέτρα)

10208

12064

12064

12992

13920

Ποσότητα τσαντών φίλτρων (PC)

διάμετρος 130X6000mm

3388

4004

4004

4312

4620

Ταχύτητα διήθησης (m/min)

0.8-1.2

Αντίσταση (PA)

λιγότερο από 1500

Περιεκτικότητα σε σκόνη εισόδων (g/N μ3)

λιγότερο από 1000

Συγκέντρωση εκπομπής εξόδων (mg Ν μ3)

λιγότερο από 50 (τσάντες φίλτρων που κατασκευάζονται στην Κίνα) λιγότερο από 30 (τσάντες φίλτρων που γίνονται στις ξένες χώρες)

Πίεση που στηρίζεται αρνητική από το συλλέκτη σκόνης (PA)

8000

Πίεση καθαρισμού σκόνης

Πίεση (MPA)

0.2-0.6 (διάμετρος βαλβίδα σφυγμού πλημμυρών 3 ίντσας χρησιμοποιούμενη)

Συμπιεσμένος αέρας

Κατανάλωση αερίου (μ3 το /min)

5.0

5.0

5.5

6.0

6.0

Κατανάλωση ισχύος (KW)

30

30

30

30

30

Βάρος εξοπλισμού (τ)

311.7

340.6

369.2

398.5

424.7

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:


1, χρησιμοποιώντας το σφυγμό που η αεριωθούμενη τεχνολογία καθαρισμού, δυνατότητα καθαρισμού, σκόνη, υψηλή αποδοτικότητα, χαμηλά επίπεδα εκπομπής, ποσοστό διαρροής αέρα είναι μικρή, μικρή κατανάλωση ενέργειας, κατανάλωση χάλυβα λιγότερο, καλύπτει έναν τομέα των χαμηλών, σταθερών και αξιόπιστων, καλών οικονομικών αποδόσεων. Χρησιμοποιημένος στη μεταλλουργία, οικοδομικά υλικά, μηχανήματα, χημικές ουσίες, δύναμη, ελαφριά βιομηχανία, σκόνη καπνού.
2, το γραφείο υιοθέτησαν τη συμπίεση αέρα σχεδίου, συμπίεση, και ελέγχουν τη σφραγίδα πορτών με το άριστο υλικό, η διαδικασία παραγωγής στη διαρροή κηροζίνης, το ποσοστό διαρροής αέρα είναι πολύ χαμηλό.
3, ο κολπίσκος και το σχεδιάγραμμα αεραγωγών εξόδου συμπαγείς, αντίσταση αέρα.
4, χρησιμοποιώντας το σφυγμό αέρα υπο--δωματίων που ο αεριωθούμενος καθαρίζοντας σταματημένος, καθαρίζοντας κύκλος είναι μακροχρόνια, μικρή κατανάλωση, μπορούν να διπλασιαστούν για να βελτιώσουν τη ζωή της τσάντας φίλτρων και της βαλβίδας.
5, μπορούν να επιτευχθούν χωρίς παύση της μηχανής για τις τσάντες, η επισκευή δεν έχει επιπτώσεις στην κανονική λειτουργία.
6, μέσω των ανώτερων αντλώντας τσαντών, τσάντες για τη βελτιωμένα λειτουργία και το τρέξιμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Doreen Zou

Τηλ.:: 86 135 8806 5995

Φαξ: 86-571-86073956

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)